Home » , , , , » Kutipan Sebenar Filem 2 Alam Adalah RM230juta!!!

Kutipan Sebenar Filem 2 Alam Adalah RM230juta!!!

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, January 19, 2011 | 7:44 AM

cerita yang dah basi ni rasa-rasa ada orang mau baca lagi tak?before this pon aku dah pernah buat beberapa siri cerita pasal 2 alam. Antaranya dalam entry INI, INI dan INI. Secara tak sengaja sebab apa ntah.tetiba tadi aku rasa macam nak search berapa kutipan sebenar Filem 2 Alam ni sepanjang ditayangkan kat pawagam dan jualan VCD (ada ka orang nak beli?)

and the result is,kutipan 2 Alam mencecah 230juta.Tak caya?tengok sini buktinya

image

credit pic Here

haha ape la admin ni tersilap pegi taip 230 Juta. Memang perli teruk la..haha

aku pon mulanya tak sedar tajuk tu.Sedar pun bila ada salah seorang dari viewer yang tegur

image

thanks to paranoid_high sebab buat aku gelak besar petang-petang haha..deymm..ada tak sesiapa yang tahu jumlah sebenar kutipan filem tu?sampai hari nie aku masih belum ada selera lagi nak tengok cita tu padahal boleh je nak download. Maybe tunggu 10tahun lagi kot.Itupun kalau dah bosan sangat tak da filem lain nak tengok.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)