Home » , , , , , » HanaLoveNest...I Love You............

HanaLoveNest...I Love You............

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 08, 2010 | 5:50 PM

rasa nak love2 something ja....ermm2..kepada peminat2 hanalovenest jangan marah dengan kenyataan di atas..wahahahaha...ok berbalik kepada cerita dan jugak matlamat asal entry nie diwujudkan....adalah untuk berterima kasih kepada pemilik blog bernama Anna Boleyn yang kiut miut kepunyaan mr Dom..haha..melepas den...dush3x...


thanx to anna yg sudi buat review blog untuk aku disini  Blog Pilihan Anna Boleyn : HafizRahman.com ...balasan untuk review yang aku buat disni BLOG REVIEW!!Hana Love Nest OTW Nak Jadi Otai..ehh jap...aku buat review..pastu dia balas...sekarang aku balas review balasan untuk review aku...pas nie kalau dia buat balasan untuk review balasan review balas aku ..bila review mengreview ni nak habis..paham x??xpaham sila baca sekali lagi..haha


actually review dari hana sangat membantu menaikkan trafik untuk minggu nie...tak sempat nak printscreen la...tapi byk jugk la peminat2 setia hana..ehh pemint setia blog hana datang sini...follow sini...tq again...


korang perasan x ayat yang atas tu??rasa nak love something?something ok..bukan SOMEONE..lain tu..haha..something tu maknanya aku nk berchenta dgn blog dia ja ..haha...nak berchenta dengan dia memang kena smekdaun dengan Mr Dom la..haha...


sebenarnya nak buat tajuk HanaLoveNest...I Love Your Blog...tapi saja nak wat gempak...hahahahhahaa...sorry hana...i guna nama u ..keh3x


jom g sana.....


p/s : kepada Hana...saya sgt tersentuh dgn entry u yang INI ..pernah ada pengalamannnn.wuuhhhuuuuu =( meh tgk meh..





p/s lagi :  rasa nak sahut ja cabaran si intanurulfateha ❤ intanurulfateha.com ❤ dalam komen entry Pendapat Semua Blogger Malaysia Diperlukan Disini
....comment dia camnie...try buat tmplate kaler pink bru jambu ;p
cam bes ja cadangan tu..hahaha


Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)