Home » , , , , » Pendapat Semua Blogger Malaysia Diperlukan Disini

Pendapat Semua Blogger Malaysia Diperlukan Disini

Written By Hafiz Rahman on Monday, November 08, 2010 | 9:20 AM

sorry kalau tajuk tu over sikit.....but aku ada sedikit pertanyaan untuk korang semua...harap sangat dapat membantu...kalau hari tu aku ada bertanya tentang header...perlu ke tak perlu dalam entry nie...so hari nie kau sekali lagi nak mintak pendapat anda semua..


template biru blue nie aku baru guna tak sampai sebulan....dah rasa jemu plus bosan dah...aku memang....cpat bosan dgn apa2 yang ada (minus teman hidup)..haha...so dari template biru2 nie aku rasa macam nak tukar ja ke template nie....tgk bawah....




korang rasa ok tak???plizzz3 bagi cadangan dan kutukan plus kritikan....sangat memerlukan....stay dengan template sedia ada or tukar or tukar template lain or korang ada cadangan  lain???

p/s : kalau aku tukar template kat atas..tak la sejibik cam tu..nnt aku coding2 la ubah bagi tak sama dengan orng yg dah guna termasuk si member aku ANZURxy










Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

15 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)