Home » , , » Thermos Flask Dari Lens CANON DSLR !!

Thermos Flask Dari Lens CANON DSLR !!

Written By Hafiz Rahman on Friday, October 29, 2010 | 12:18 PM

masa aku melepak sorang2 dekat facebook tadi....ttiba keluar add pasal menda nie...aku pon apa lagik...terus search kat pok cik Google....menarik...kalau ada kat kedai confirm aku akan beli walaupo harga dia 50rggit (ntah2 lagi mahal)...aku yakin yang stuff nie dibeli palig byk oleh golongan Photographer...like one of my frenz cerita tentang ed shahir dan kaca lensa.™ yang makin fofular tu.. mesti dia mau punya..haha


jom layan........


anda nampak macam lens kan???ok tgk bawah nie

still..macam lens lagik kn???ok tgk lagi bawah nie


aik ada sudu ???

pehal la kn dealnique ttba tkar jadi hafizrahman.com...plagiat ke hape woi...sorry2 aku automatik masuk watermark kat smua gambar tadi..ok layan lagi....


haaa kali ni dah ada air..sempoi siot!! tapi nie ada tangkai...xreal


haa yg nie ok xde tangkai ...sempoi der....gua jumpa..gua rembat teruss
(suka part penutup dia tu)


tetiba NIKON...tadi tajuk CANON DSLR...apa2 la...

so kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan produk nie..boleh dapatkan dipasar tani berdekatan.(kalau ada)..aku pon xtau mna nak cari menda nie....sapa2 tau...bagi info sikit....mahal ark??gua tgh sengkek gak nie.....








Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)