Home » , , , , » Penangan Budak Comel Semalam..Visitor Mencurah-Curah

Penangan Budak Comel Semalam..Visitor Mencurah-Curah

Written By Hafiz Rahman on Sunday, October 31, 2010 | 9:49 AM

last entry before this entry...aku post pasal si budak kecik yang comel nie....layan dulukk



ada dalam entry nie    Kanak-Kanak Paling Comel Di Dunia


at the time aku post ja visitor dah mencurah2 masuk...fuhh tq budak kecik syg..haha...then ramai plak yang like facebook button..kalau sebelum nie post2 yang ngarut2 sape pon jangan harap la nak klik butang like tu....tapi semalam berjaya mengumpul 23like klik dan 24 share  dalam masa tak sampai beberapa minit..pastu stop..hahaha...apa2 pon aku seronok sebab trafik semalam memuaskan walaupon cuma ada satu entry je untuk semalm....cuma diulang ulang refresh je entry budak kecik comel nie


so untuk hari nie masih tak ada entry menarik sebab kejapmlagi aku kena balik rumah...sepupu kahwin...nak balik semalam hujan la pulak..huhu...so stay tuned..yang datang tu follow bagitau k...pastu nnt aku akan follow balik blog korang semua....out~~

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

12 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)