Home » , , , , » Dah 5 Hari Dah.....Ya Allah Bantu Aku....

Dah 5 Hari Dah.....Ya Allah Bantu Aku....

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, October 19, 2010 | 6:56 PM

5 hari dah...dah 5 ari....5 ari dah berlaluu sejak UiTM abis sesi pembelajaran...minngu depan exam dah mula...kos aku mula 26 nanti..aduiiii..


nak habaq mai nie...punya teruknya aku ni...dah 5 ari cuti tapi aku xmula study apa g...ngaji malaih sungguh..hahah...kluaq dh  Kedah...aduhhh cmna nak buat nie...asal pegang buku ja..terus rasa nak bukak blog dan facebook dalam masa yang sama...=P


dugaan besar sungguh...agaknya nak exm kul 10 pagi...kul 8pagi tu baru aku nak pulun kot...masalah utamanya xdak orang yang nak tolong push...kena push baru gerak,...sekali ketuk...sekali masuk...cam paku...


ape tah jadi dengan aku sem ni....sem yang aku sangat2 malas...test pon teruk..tupown dgn bantuan encik Toyol sikit2...upssss...hahahahhasikit ja ok...tulis formula ((budak2 DIB 5A)) sila ignore statement saya ok..jgn banyak ckap....diam..hahahahhaa


harap2 esok pagi..bangun ja ...semangat tu datang ((bangun pon lewat))..dah mula rasa takot dan nebes nie nak exam..mintak simpang la jumpa subjek sem nie sekali lagi semdepan...TAKMAWWWWWWWW...merana dan terseksa woo


sesiapa yang tau doa ka...jampi ka...apa ka yang nak boleh buang MALAS nie tolong bagitau n kongsi sikit..hahahha...astaghfirullah hal azim...moga2 hilang smua syaitaonirrojim yang dok sebok dgn hidup aku yang selama nie tenang....




out dulu...


p/s : tolong doakan kawan intanurulfateha ang masih dalam icu..boleh baca dalam entry 

Musim Excident...Anda Perlu Berhati Hati dan Beringat!!



atau terus baca di blog ❤ intanurulfateha.com ❤ pasal kawan dia...izzati..insyaAllah esok aku akan g melawt zatie kat ospital...jangan risau cik intan...apa2 i kol u trus bagitau...sekian





Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)