Home » , , , , » Virus Sebabkan Follower Semakin Berkurang??

Virus Sebabkan Follower Semakin Berkurang??

Written By Hafiz Rahman on Sunday, August 29, 2010 | 10:09 PM

aku pelik la...aku ni jahat sangat ke?ada entry2 menyakitkan hati pihak2 tertentu ke??or benda nie jadi sebab virus???


semalam aku masuk ada kekurangan follower...hari nie ada lagi kurang....something going wrong...adakah diri aku sedang dipulaukan??adakah diriku dibenci???waaarghhh tidak....


hurmmmm tak kisah la kalau orang tu betul2 dah remove aku dari follower dia atas sebab2 tertentu...mungkin dia rasa blog aku nie tak berguna...aku tak kisah sebenarnya....yang penting entry2 aku tetap ada yang membaca...seorang dua pon aku tak kisah...tak mau mengejar populariti teramat sangat ...=)


so kepada blogger2 yang dah remove aku tu...terima kasih sebab sudi jugak menjadi follower aku walaupun hanya sementara waktu...sangat2 menghargai jasa anda...


update pendek saja sebab aku banyak assignment kena siapkan....esok kena submite dah....maknanya tak tido aku malam nie..huhu....ok alllzzz....doakan aku berjaya siapkan esaimen yang berlonggok2 nie.....take care of urself...selamat malam Malaysia!!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)