Home » , , , , » Kejelesan Melampau Terhadap Blogger KL dan Terdekat

Kejelesan Melampau Terhadap Blogger KL dan Terdekat

Written By Hafiz Rahman on Sunday, August 29, 2010 | 4:58 PM

....jeles betul aku...dengan semua blogger2 yang tinggal dekat dengan KL dan yang sewaktu dengannya...Selangor...and yang dekat2 tu la...yela ...semalam kn Gengblogger buat Majlis Berbuka Puasa lagi...siap ada main bowling lagii..waaa feveret tu...nie ada lagi entry dari Joe yang buat tahap kejelesan tu makin membara....

aku yang duduk Kedah nie jauh...nak join pon kna berterbangan jauh kesana baru la dapat....memang tak dapat la sebab sekarang kelas still on tiap2 hari...tiket pon kalau nak pegi..boleh support aku makan 2minggu tu....xberbaloi2..huhu...

adusss bila la agaknyta aku nk g pindah kL or yang sewaktu dengannya...harap2 degree nnt aku dapat UiTM Shah Alam...nak berdunia dengan orang Selangor pulak....erkkk Gengblogger tak mau buat gathering untuk geng2 utara ka??ahaha...blogger2 geng utara banyak jugak nie...

insyaAllah nnt2 ade la kot....k la weh...got to go..ada undangan berbuka puasa from Family Gf aku...wahhh xsabar nk jumpa mak mentu√£...gataii~~~panggg sekali.....see you alll nnt~~~~~~


Dislike : banyak dah gathering terlepas...aritu yg Rekod Malaysia tu..ape tah lupa dah....pastu gathering Gengblogger pon xleh peg..waaa aku ditindassss dan dimanipulasiii

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)