Home » , » Gambar Bulan Madu Scha Dan Awal Ashaari

Gambar Bulan Madu Scha Dan Awal Ashaari

Written By Hafiz Rahman on Thursday, May 17, 2012 | 8:00 PM

gambar bulan madu awal dan scha, gambar honeymoon awal dan scha, gambar awal dan scha di new york

Selepas selesai majlis perkahwinan yang ditunggu ramai, pelakon dan pengacara, Awal Ashaari dan Scha Al Yahya telah bertolak ke New York untuk berbulan madu selama 10 hari. Kata Awal.

“Pada mulanya kami mahu berbulan madu di Eropah dengan melawat beberapa buah negara di sana, namun disebabkan tempoh bulan madu kami agak singkat maka kami akhirnya sepakat untuk berbulan madu di New York sahaja.

“Perancangan untuk berbulan madu ke Eropah tidak dibatalkan dan mungkin kami hanya akan ke sana pada bulan Disember ini selama dua atau tiga minggu,” kata Awal.

Pastinya peminat setia Awal dan Scha ternantik natikan gambar romantik pasangan ini berbulan madu bukan? Kami sediakna beberapa keping gambar Awal dan Scha berbulan madu di New York untuk tatapan anda.


semoga jodoh mereka berkekalan. Banyak sangat dah dengar cerita artis kahwin dan cerai ni . Dan terbarun Ady Putra pula failkan permohonan cerai. Moga Scha dan Awal dapat menempuh alam rumahtangga dengan penuh kesabaran dan kebahagiaan.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)