Home » , , » Tempahan Baju Kelab Blogger Utagha Tahun 2012 Dibuka

Tempahan Baju Kelab Blogger Utagha Tahun 2012 Dibuka

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, January 10, 2012 | 1:16 PM

ENTRY INI ADALAH HAK MILIK SEPENUHNYA KIERASAKURA. Tengok gambar ini :

294829_1803738387658_1665822561_1429544_5391773_n

Best kan bila ada event bersama blogger, kita ada baju rasmi untuk dipakai (sila abaikan yang sorang tu..itu special case ..haha)


Assalamualaikum semua

kira nak bukak tempahan shirt KBU (Kami Blogger Utagha)..

bagi sesiapa yang berminat nak beli shirt KBU boleh bank in kat akaun kira dan isi form bawah nie,  lepas tue klik SUBMIT..

semua kotak tue wajib isi jangan skip2 ok... -mood cengei mai dah- hihihi

Harga lengan pendek :: RM28 . sekiranya kuantiti tempahan melebihi 30 helai harga akan berkurangan menjadi RM27. kira akan bagi balance kalau harga bertukar bagi sesiapa yang dah bank in.

Harga lengan panjang :: tambah RM2

Kos Penghantaran bg yg nak kira pos :: RM6

Material :: cotton

Warna :: Hitam
url Link :: kaler putih (perempuan link akan diletakkan dibahagian depan baju, lelaki link akan diletakkan dibelkang baju)
kolar :: roundneck

akaun maybank : Nur Syakira binti Yaakub

158172923744

dah bank in mesej atau pm kira inform tarikh, masa dan nilai korang bank in tue.. sebarang pertanyaan blh pm kira..

tarikh akhir tempahan dan bayaran 31 Januari 2012 (xde postponed ok)

BAGI YANG BERMINAT UNTUK BUAT TEMPAHAN . SILA KLIK :

image


Sebelum ni Kelab Blogger Utagha jugak dah pernah bukak tempahan baju pada tahun lepas dan alhamdulillah kami semua memang seronok pakai baju yang sama masa buat gathering . Boleh ushar di entry entry ini :
Tempahan Baju Kelab Blogger Utagha Khas Untuk Blogger Utara!!!
UPDATE!! Gathering Blogger Utagha Bersama Sama Anak Yatim
KBU WE CARE : Kembara Ramadhan Kami Blogger Utagha Bersama Warga Tua
TENTATIF PROGRAM KEMBARA RAMADHAN DAN KEMPEN JALUR GEMILANG

Gathering Kelab Kami Blogger Utagha Masuk Paper

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)