Home » , , , » Tempahan Baju Kelab Blogger Utagha Khas Untuk Blogger Utara!!!

Tempahan Baju Kelab Blogger Utagha Khas Untuk Blogger Utara!!!

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, March 09, 2011 | 8:11 PM


Kelab blogger Utagha melangkah ke depan sekali lagi mengatasi negeri negeri lain apabila mereka sekali lagi memperkenalkan baju mereka sendiri untuk menunjukkan kebersatuan dan kekerjasamaan mereka semua. Ini adalah satu berita baik untuk semua kalangan penduduk bloggerisme kerana penyatuan ini dapat memastikan kebersatuan mereka akan berkekalan selamanya.(ayat cam haram)

okeh tak mau cakap banyak ..ini entry khas untuk kesemua blogger yang berasal dari kawasan Utara iaitu Perlis, Kedah, Penang dan Perak. Tidak kira sama ada anda sekarang tinggal di mana mana pun asalkan anda semua pernah berada di utara, jom kita ramai2 buat baju. Bila gathering nanti senang la nak cam .hehee..Tahniah KBU..


ini design yang dipilih (alhamdulillah design aku tak dipilih . Tak payah aku design balik ke pixel besar untuk hantar kedai.haha) design baju ni dibuat oleh The Sharkox. Terbaik lah bro…




bahagian hadapan


belakang


bahagian belakang akan jadi macam ini

dan ini design bahagian hadapan


pic credit rembat dari CIK GKSB


cara nak tempah (copy dari SINI )
  • Harga yang dianggarkan dalam RM 25 untuk lengan pendek dan RM 27 untuk lengan panjang.
  • Untuk tambahan link blog sendiri RM 2.00.
  • Harga tertakluk kepada perubahan~tidak termasuk kos penghantaran.
  • Untuk tempahan email anyss273@gmail.com atau PM inbox FB
  • sertakan nama blog, no telefon dan saiz baju sekali yer dan nak baju lengan pendek atau lengan panjang.
  • Selewat-lewatnya sebelum hari Jumaat ni 11 Mac 2011.

maklumat lanjut boleh terus berhubung dengan CIK GKSB


update terbaru : tambahan link blog sendiri ,cuma perlu bayar RM 2.00 instead of RM 2.50 awal2 haritu. Dah dapat deal dengan pembekal.



Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)