Home » , , , » Gambar Gadis Yang Lebih Comel Dari Patung

Gambar Gadis Yang Lebih Comel Dari Patung

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, March 08, 2011 | 11:32 AM

seriusly cakap.awekss ni tersangat la comel pluss hot gak nih..haha..indah betul ciptaan tuhan. tapi dunia ja ni.ahaha(ayat nak kena sepak)

but seriusly , she’s damn freaking cute . Lelaki yang tengok nie mesti cair gua cakap lu..haha…gua pun cair..(harap budak tu xbaca..nanti dia jeles)hahahaha

meh layan meh…

[image33.png]

I like the second pic. Like je la nak jumpa tak bleh.haha

isy manusia ke patung la budak ni.. Kalau perempuan perempuan asyik bising je balak balak Korea hensem, ni lelaki nak bising2 jugak.. awekk ni comel.haha.itu baru satu. kalai nak tengok lagi banyak gambar awekz comel ni sila ke Jom Lepakzz yang aku cerita semalam tu. Makin bess cerita cerita disana.tak caya sudah. Cuba g tengok sendiri.

klik pada gambar dibawah untuk tengok lagi sambungan gambar awekzz cute nie

Jom Lepakzz

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Tinggalkan Pendapat Bernas Anda Disini

6 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) BLOG REVIEW (33) DESIGN (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)