Home » , » Gambar Lamborghini Ankonian

Gambar Lamborghini Ankonian

Written By Hafiz Rahman on Sunday, November 27, 2011 | 8:00 PM

Masih ingat dengan kereta Batman ini?

 

Lamborghini ada mngeluarkan prototaip kereta seakan akan kereta batman yang diberi nama Lamborghini Ankonian. Boleh menyetimkan sesiapa yang melihatnya waima lelaki mahupun wanita . Jangan jeles sebab depan rumah aku ada parking satu. Ini gambar yang aku ambil pagi tadi. Silalah layan ……

 

ini yang depan rumah aku ja. Kalau perasan memang tak ada sidemirror dan lampu kan? Memang dibuat maccam tu that’s why malam malam kalau aku nak naik pegi masjid kt kampung aku, kena bawak torchlight satu. tak pun hentam Nokia Torchlight pun dah ok. Suluh je la jalan dan bawak slow. Side mirror plak carik la ada serpih serpih cermin pecah belakang rumah. Ikat dengan salotape kat tepi pintu tu. Kalau nak tengok lagi . Search je la sendiri. ahahaa

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)