Home » , » Soalan Trial SPM 2011 Mengikut Negeri

Soalan Trial SPM 2011 Mengikut Negeri

Written By Hafiz Rahman on Friday, September 23, 2011 | 2:32 PM

untuk adik adik yang akan menduduki Peperiksaan SPM. Boleh mula buat latihan secara bulk sekarang sebab SPM  dah tak lama dah. SPM satu exam yang sangat penting sebab ia menentukan masa depan dan hala tuju untuk pekerjaan masa depan. Dan yang paling penting, Sijil SPM akan digunakan sampai bila bila even dah dapat Diploma atau Degree. So semestinya nak semua yang dalam sijil tu cemerlang kan?Apa lagi, study banyak banyak kasi result gempak .

Kertas Percubaan SPM Pahang 2011

Bahasa Melayu 1 & 2 (Answer)

Bahasa Inggeris (Answer))

Sejarah 1 (Answer)

Sejarah 2 (Answer)

Pendidikan Islam 1 (Answer)

Pendidikan Moral (Answer)

Tasawwur Islam (Answer)

Kertas Percubaan SPM Kuala Lumpur 2011

Bahasa Melayu 1

Bahasa Melayu 2

Kertas Percubaan SPM Sabah 2011

Bahasa Melayu 1

Bahasa Melayu 2

Kertas Percubaan SPM Negeri Sembilan 2011

Bahasa Melayu 1

Bahasa Melayu 2

Bahasa Inggeris

Matematik

Pendidikan Islam

Pendidikan Moral

Perdagangan

Pendidikan Seni Visual 1

Sejarah (With Answer)

Tasawwur Islam

Kertas Percubaan SPM Terengganu 2011

Bahasa Melayu

Mathematics

Additional Mathematics

Physics/Fizik

Biology

Science

P. Kejuruteraan Mekanikal

P. Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik

Tasawwur

Kertas Percubaan SPM Kedah 2011

Bahasa Melayu (With Answer)

English 1119 (With Answer)

Bahasa Cina (With Answer)

Mathematics (With Answer)

Additional Mathematics (With Answer)

Sejarah (With Answer)

Physics/Fizik (With Answer)

Biology (With Answer)

Chemistry (With Answer)

Sains (With Answer)

Perdagangan (With Answer)

Pendidikan Islam (With Answer)

Kertas Percubaan SPM Sekolah Berasrama Penuh (SBP) 2011

Bahasa Melayu (With Answer)

English 1119 (With Answer)

Mathematics (With Answer)

Additional Mathematics (With Answer)

Sejarah (With Answer)

Physics/Fizik (With Answer)

Chemistry (With Answer)

Biology (With Answer)

Prinsip Perakaunan (With Answer)

Pendidikan Moral (With Answer)

Pendidikan Islam (With Answer)

Lukisan Kejuruteraan (With Answer)

Teknologi Kejuruteraan (With Answer)

 

INFO TAMBAHAN : BOLEH JUGAK CARI SOALAN DIBANK SOALAN (klik banner dibawah)

 top_banner

Gudluck kepada mereka yang akan mengambil exam SPM untuk tahun ini. Seronok dengan student zaman sekarang. Semua maklumat dihujung jari ja. Tak payah bersusah payah nak photostat bagai. SO ambil peluang ini untuk kejayaan masa depan yang lebih cerah .

sumber artikel : Blog AzriJohan

 

entry terbaru :

Gambar Diana Amir Bertudung Bersama Wardina Safiyyah

NAIK MOTOR BOGEL. Apakah ini??

Nur Janah Allia Penyanyi Lagu “You” Yang Berbakat Besar

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)