Home » , , » Kes Bunuh Nurul Awatif Syakir Selesai : Pelajar UiTM Ditahan

Kes Bunuh Nurul Awatif Syakir Selesai : Pelajar UiTM Ditahan

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, September 13, 2011 | 2:34 PM

SHAH ALAM 13 Sept. - Polis percaya telah menyelesaikan kes bunuh dan bakar pelajar wanita, Nurul Awatif Syakir, 19, di Ampang 5 September lalu dengan tertangkapnya seorang remaja lelaki di Perak, semalam.

Remaja berusia 19 tahun yang merupakan pelajar tahun dua Sarjana Muda Ukur Bahan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) di tahan sebaik sahaja dipanggil keluar daripada kampusnya Seri Iskandar.

Ketua Polis Selangor, Datuk Tun Hisan Hamzah berkata, turut dirampas bersama suspek ialah telefon bimbit mangsa dan sebuah kereta jenis Perodua Kancil.

Beliau berkata, pihaknya juga telah mengenal pasti dua stesen minyak di Ampang yang merupakan lokasi pembelian petrol untuk membakar mangsa. – Utusan



Semester baru untuk student degree baru je mula semalam. Dah kena tangkap. Tak sempat nak habiskan pengajian. Last last kena ke tali gantung jugak. So sebelum buat apa apa fikirlah sebaik baiknya. jangan bila dah buat baru nak menyesal tak sudah.  Ape la nak jadi dengan dunia sekarang ni? Ape pun tak boleh!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Tinggalkan Pendapat Bernas Anda Disini

16 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) BLOG REVIEW (33) DESIGN (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)