Home » , » Apek Dan Dahlia Teck Berpegangan Tangan Di Universal Studio Singapura?

Apek Dan Dahlia Teck Berpegangan Tangan Di Universal Studio Singapura?

Written By Hafiz Rahman on Saturday, August 06, 2011 | 5:59 AM

Rasa panas walaupun pagi pagi ni memamng cuaca sejuk ja. Sebelum tu marilah kita sama sama bersangka baik dibulan yang mulia ni. Harap harap ini bukan mereka yang dimaksudkan dalam tajuk di atas. Gambar ini diambil sepenuhnya dari laman web OhBulan


GILA PUNYA SEKSI? Laki mana tak suka peha gebu lagutu?aduii jahat2..mungkinkah beliau dan beliau adalah mereka?Mungkin ya mungkin tidak. Tapi “ya” lebih menguasai carta .ermm macammana dengan penafian yang dibuat oleh sang jejaka?adakah hanya untuk melarikan diri dari dikritik?macammana pulak dengan 10 ISU?

dan apa pulak kaitannya gambar di atas dengan kenyataan yang dibuat sebelum nie?

Saya tahu cerita mengenai saya bersama wanita lain tersebar luas dalam pelbagai laman web dan blog. Begitupun, saya ingin menjelaskan semua itu tidak benar. Saya bukan kaki perempuan atau ‘playboy’. Semua itu adalah tuduhan yang tidak berasas.
jadi apa yang benar?

dan siapakah wanita disebalik pantulan kaca mata hitam ni?MUNGKINKAH?ermmm~

khairul fahmi kantoi

Cerita ni dah jadi makin panas dengan campurtangan banyak pihak dan bahan bukti yang makin melonggok2 keluar di blog blog hiburan almost setiap hari. Kesimpulannya kita tak tahu siapa sebenarnya yang bersalah dan buat perangai. Jangan asyik nak salahkan satu pihak. Mungkin dua dua pihal ada salahnya dan masing masing nak membetulkan diri sendiri. Tapi jangan sampai keluarkan statement bodoh memalukan diri sendiri sudah. Satu Malaya baca. Nanti malu sampai mati beb!!Renung2kan bersama., Selamat berpuasa ke –6 dan bukan puasa 6.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

12 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)