Home » , , , , » Tonton Video Seks Anwar Ibrahim Disini .Adakah Itu DSAI??

Tonton Video Seks Anwar Ibrahim Disini .Adakah Itu DSAI??

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, April 06, 2011 | 8:50 PM

Aku bukan minat politik ni. Meluat dan nak termuntah, tapi disebabkan aku nak cari SEO, so buat je la entry ni.haha.Baru baru ni, kecoh dunia politik dengan kes video seks yang dikatakan DSAI dan didedahkan oleh Datuk T(Tikus). Dan yang paling buruknya, video yang dikatakan hak milik peribadi Datuk t kini tersebar ke You Tube. Persoalannya, bagaimana video tersebut boleh tersebar? kalau Datuk T claim cuma dia yang ada copy tu, bermakna hanya dia ja suspek paling utama untuk penyebaran video tu.

 

Tapi kenapa polis macam buat tak tahu je? Apa pun, korang cuba nilai sendiri adakah benar video ni memang DSAI . tak dinafikan iras muka dan wajah agak sama, tapi kita tak boleh nak tuduh selagi tak dibuktikan. Mungkin ada pihak pihak yang ada motif sendiri claim video ni sebagai DSAI atau ia mungkin memang DSAI. Kita tunggu je keputusan . tapi keputusan dari mahkamah nanti , adakah ia ADIL? Sebab benda ni bermotifkan politik dan kita memang tahu yang politik Malaysia memang “jijik”

 

Di bawah ni adalah video yang tersebar. Tapi gua respek orang yang edit ni, dia potong part “best” .hahaha. So video ni tak melanggar syarat2 Youtube (aku rasa la )

 

Apa pendapat anda?DSAI?atau TIDAK??

p/s : mula rasa pelik. Macammna la boleh leaking file “sulit” polis nie?Jangan lepas ni keluarkan statement ada orang “hack” sistem polis pulak.hahaha

 

sumber :http://gengblogger.com/v/424655

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)