Home » , , , , » Pembukaan Rasmi HR DESIGN |Koleksi Design HafizRahman

Pembukaan Rasmi HR DESIGN |Koleksi Design HafizRahman

Written By Hafiz Rahman on Sunday, April 10, 2011 | 5:39 PM

semenjak dua menjak tiga pat limanampuluh menjak ni, aku rajin design header dan wallpaper untuk kengkawan diluar dan kawan kawan blogger. But most of it header la dan semuanya aku buat free of charge sebab dalam proses try and error la lebih kurang. Masih try2 nak masuk pasaran dengan ambil hati pelanggan dulu. kalau dah ada yang puas hati baru la sedikit bayaran akan dikenakan nanti nanti . hehe

Dan bila dah makin banyak koleksi design tu, aku pun dah tak terdaya nak susun bagai. So diwujudkan satu lagi blog yang aku buat untuk simpan kesemua koleksi koleksi design aku.At least kalau tetiba laptop aku or external hard disk buat naya kat aku, still ada simpan di alam maya .  Acece macam gallery plak padahal design semua hudus nak mamfus. Masuk ni dah berapa puluh blog tah aku buat. Plus 5 blog yang aku sedang manage secara serius sekarang. Blog or website apa mana leh bgtw. rahsia la weh. Aku ja tau.

Dan aku dah wujudkan blog HR DESIGN untuk pamerkan semua koleksi design dalam bentuk gallery.

klik pada gambar untuk ke HR DESIGN

dan diatas adalah header rasmi blog HR DESIGN yang baru dicipta secara malas dan segan tadi.

JOM TENGOK SEMUA KOLEKSI AKU DI

HR DESIGN BLOG

 

 

follow ramai2 ek kat sana. Sini pun follow la sekali.hehe

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)