Home » , , , , » Majlis Makan Malam Komander Kesatria UiTM Kedah Bersama Pengarah Kampus

Majlis Makan Malam Komander Kesatria UiTM Kedah Bersama Pengarah Kampus

Written By Hafiz Rahman on Monday, April 11, 2011 | 2:04 AM

Alhamdulillah. Dah semester akhir dah aku sekarang ni. Dan dah 5 sem rasanya aku jadi komander kesatria di UiTM nie, Mungkin bagi budak budak UiTM, mereka kurang berminat dengan benda benda lasak macam nie, but bagi aku , sejak menjadi komander la hidup aku banyak berubah. Dan alhamdulillah, selepas setahun aku pegang jawatan sebagai Pengerusi , banyak benda aku belajar. Macammana nak memimpin sesuatu organisasi besar, macammana nak bekerja dalam tekananan, macammana nak membuat keputusan on the spot. TQ semua komander UiTM Kedah yang dah banyak bagi aku kerjasama sepanjang menjadi Komander disini.Banyak kelemahan yang perlu aku baiki.

Dan 2hari yang lepas iaitu pada 8hb April 2011, MPKK UiTM Kedah telah menjayakan Majlis Makan Malam Komander Kesatria UiTM Kedah Bersama Pengarah Kampus yang diadakan di SP Inn Hotel, Sungai Petani . Tema makan malam ni “Red Carpet” . So bermacam macam la fashion menarik, pelik, dan macam macam lagi la yang muncul. Aku?Aku pilih untuk pakai Blazer  la ofkos. hehe

Dan tetamu yang hadir adalah Pemangku Pengarah Kampus yang akan menggantikan Pengarah sedia ada iaitu Dr Haida . Beliau sangat cool dan rileks. Memang calon pengarah yang ditunggu tunggu semua . Dah la,aku malas nak cakap banyak. Layan gambar sudah la.

190665_142062302528069_100001728996172_260389_5351863_n

ni poster awal, but event ni dah ditunda ke tarikh 8 April 2011 sebab on the 26, semua komander kena ke Pangkor Island.

216692_214476508563775_100000042828843_890351_5832798_n

penari Asmaradana yang buat persembahan pembukaan. Gambar gambar ni semua dari kamera Hidayah (bertudung merah tengah) , so memang gambar dia je la banyak dalam entry ni. Padan muka spa suruh aku tak bawak kamera (damn)

DSC05884

aku dengan salah seorang penari Asmaradana (farlily)

205084_214469221897837_100000042828843_890299_4497366_n

Kamil , Hidayah dan Aku (ada gaya Men in Black tak kami?hahaha)

205720_214468955231197_100000042828843_890297_2514031_n

kamil yang malu tah pa2..kesian dia sebab petang tu dia baru lepas eksiden teruk . But still datang jugak untuk join. Ni muka tahan sakit ni

DSC05908

ini si Farlily yang penari tadi after dah tukar baju tarian kepada penunggang kuda .ahahaha(terasa diriku semakin slim ..muntah!!!)

206588_214469758564450_100000042828843_890303_7650531_n

motif???

207198_214476051897154_100000042828843_890339_1164940_n

AFIQ GANU, NADIA, ATIKAH S, KENG

208641_214469975231095_100000042828843_890306_628838_n

MARDIANA DAN YDP BARU (AHMAD BUJANG )

215194_214469878564438_100000042828843_890305_1863918_n

MARDIANA, ZULHILMAN DAN AZIAH

215440_214469115231181_100000042828843_890298_2520501_n (1)

MEN IN BLACK.HAHA.

216127_214469801897779_100000042828843_890304_5981866_n

mereka menggedik sebelum balik. Masa ni aku dah blah balik dah pasal kena sambung esaimen.

Dan yang manisnya bagi aku, malam ni adalah pertama kali aku menyanyi di atas pentas. Perhh gua segan beb. kalau dalam karaoke box tu boleh la aku melalak suka hati . Tapi kali ni kena buat persembahan atas pentas depan VIP plak tu. nasib la duet dengan Naib Yang Di Pertua aku dulu, Atikah Jamil. tak la rasa nak terjun bangunan sangat.hahaha

CHECKOUT HR LATEST DESIGN @ HR DESIGN

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)