Home » , , , , » Dan Blogger Bertuah Tersebut Adalah.......

Dan Blogger Bertuah Tersebut Adalah.......

Written By Hafiz Rahman on Friday, April 15, 2011 | 10:06 PM

Dalam entry Minta Jasa Baik Tolong Vote Untuk Harga Tempahan Header Yang Sesuai!! aku ada cakap yang aku akan buat header free terakhir kepada blogger bertuah sebelum aku buka tempahan berbayar dan aku baru mencari blogger bertuah tersebut malam aku buat entry tuh. Then , cari punya cari, terbaca la kat wall facebook si eykameow ni yang 13april adalah birthday dia.If im not mistaken la 13april .ye kan eyka? So terdetik hati(acece terdetik ayat tu) aku untuk buat satu header untuk dia , as birthday present maybe.
Hope dia suka. Terpulang nak guna or tak . Sekadar suka suka design header simple ni. Kalau nak edit apa2 , juz bagitahu. Kalau tak berminat, its ok. hehe. Lagipun aku tau la buruk je ni .haha(biasa la baru belajar edit mengedit. haha)

ok ini designnya. Eyka sekarang kan dah bertudung. Satu kejayaan dan penghijrahan yang sangat2 besar.She looks cuter bertudung ,bak kata pak Cik Eyriqazz. haha. So kita letak gambar bertudung la ek tapi still bersama buibui beliau. Before that nak wish Happy Birthday ke 21 .(sama umur la plak kita,cuma dia muda 2bulan dari aku) .Moga selalu bahagia dalam hidup dan sentiasa berjaya dengan apa yang dibuat. 





PIC LINK : 


diciplak 100% dari entry  HEADER DESIGN BIRTHDAY EYKAMEOW

p/s : jangan lupa untuk vote harga tempahan header di sini Minta Jasa Baik Tolong Vote Untuk Harga Tempahan Header Yang Sesuai!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)