Home » , , » Tempahan Stiker Motor Dan Kereta Untuk Blogger Utara

Tempahan Stiker Motor Dan Kereta Untuk Blogger Utara

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, March 22, 2011 | 9:18 AM

selepas mengeluarkan Baju rasmi dan paperbag Kelab, kini Kelab Kami Blogger Utagha keluarkan pulak stiker untuk kereta , motosikal, lori, kren. dan kalau ada kapal terbang punh boleh ja tempek dekat kokpit plane tu. Dan anda juga tak akan disaman kalau tempek kat dahi sendiri.

Bawah ni ada 4 design warna yang masih menjadi perdebatan dan penyebab perang saudara dalam memilih design paling dicintai ramai. Aku pilih 1 sebab sama dengan stiker UiTM.at least tempek sebelah warna dia tak la buruk sangat.haha. dah la motor aku memang dah buruk, nanti tak pasal lagi huduh.

mesej dari  Pakcu Sofi

Mintak tlg kerjasama semua sila VOTE design sticker KBU...1. Purple
2. Pink
3. Biru
4. Hitam
5. Transparent (tmbah duit)


vote sebelum pukoi12 sok..nakp hantaq kedai dah

haa dah puas tenung design2 tu?kalau tak puas lagi, sila tempek dahi kat skrin lappy tu pastu pusing2 bola mata tu bagi jelas sikit.so dah buat pilihan>?sila vote di SINI. Anda kena mendaftar sebagai ahli KBU dulu okeh?dan tambahan , tinggal beberapa hari ja lagi untuk gathering besar pertama KBU di Pantai Teluk Asam, Penang bersama sama anak yatim. bukan anak yang bapak dia nama yatim tapi ini betul betul anak yatim ya.

damn it sebab aku tak leh join. Kena ke Pangkor 3hari untuk kursus. WATDEFISH!!

sila baca :

Update Terbaru Berkenaan Gathering Bersama Anak Anak Yatim

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)