Home » , , » Download Video Seks Datuk Seri Anwar Ibrahim

Download Video Seks Datuk Seri Anwar Ibrahim

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, March 22, 2011 | 5:56 PM

aku bukan penyokong setia kerajaan DAN aku bukan jugak penyokong fanatik pembangkang. Aku sendiri tak tahu mana aku nak sokong sebenarnya . Walaupon orang selalu cakap politik tu penentu masa depan negara , tapi aku rasa macam malas nak amik tahu pasal politik Malaysia ni . Sebabnya rasa meluat and dah muak plus benci dengan perangai orang orang ni.

Kerajaan dengan isu itu, pembangkang dengan isu ini. Rakyat ditengah tengah tersepit , mengikut ja kata kata orang atas. Fortunately, rakyat Malaysia nie tak macam orang orang Asia Barat lately yang habis habisan menentang , buat rusuhan untuk tegakkan kebenaran. Tak mau cerita pasal tu, sekarang kita cakap pasal kes politik sekarang .

Semalam heboh dengan cerita Anwar Ibrahim punya video lucah tersebar. Belum pun selesai kes liwat dia, satu lagi datang . Importance note to be remembered, aku bukan penyokong Dato’ Seri Anwar Ibrahim (DSAI) tetapi bercakap dan menulis sebagai seorang mahasiswa dan manusia ,yang memerhati kejelikan politik Malaysia yang semakin kotor dan memualkan. Parlimen Sarawak baru dibubarkan, PRU semakin dekat, SPR sedang sibuk untuk PR Sarawak . Kerajaan dan pembangkang masing masing keluar dengan cerita baru nak dapatkan sokongan rakyat. Masing masing mula bermain kotor, timbulkan macam macam isu untuk hasut minda rakyat. Dan , hakikatnya , capaian kerajaan kepada rakyat lebih tinggi dengan macam macam medium penyampaian. UTUSAN of course yang pertamanya, RTM, TV3 dan segala stesyen semuanya menunjukkan kebaikan kerajaan setiap masa . Itu advantage bagi mereka.

Berbalik pada cerita sex DSAI yang dikatakan dijumpai oleh Datuk T. Siapa sebenarnya Datuk T???Datuk Tikus?Tenggiling?ada yang cakap Datuk Nalakaruppan. Entahla. Kalau benar video tu , kenapa perlu berahsia. (once again , saya bukan penyokong DSAI tetapi bercakap mengikut logik akal je).Macammana Video Lucah boleh ditayangkan secara public di hotel 5 bintang (Carcosa). Tak ada ka pihak berkuasa?Memang boleh ek tayang video lucah dikhalayak ramai?nak cuba la. Agak agak kena ISA tak?Kenapa Datuk T tak kena ISA pun? Kadang kadang aku kesian dengan DSAI ni., satu satu isu ditimbulkan oleh kerajaan untuk jatuhkan beliau. Boleh diibaratkan keluar dari mulut singa, masuk mulut buaya. nasib kau la Anwar.Siapa suruh kau nak masuk politik kan?

video penafian DSAI berkaitan Video Seks Datuk Seri Anwar Ibrahim. tak tahu nak cakap apa lagi. Macam kata Joegrimjow

Baru je Parlimen Serawak dibubarkan, terus ada 'kes' muncul. Macam dirancang-rancang je =)

dan DSAI turut memberi komen berkaitan kes ni dalam blog beliau ANWARIBRAHIMBLOG

 

tertarik dengan entry berkaitan isu ini di SINI dan SINI

 

p/s : nak download?tak payah la. Tak baik. lagipun macam kita dengar, pelakon tu perut boroi kan?ahaha.HURMM DAH TAK TAHU NAK PANGKAH SIAPA PRU NANTI. MACAM MALAS JA WALAUPUN INI FIRST TIME AKU NAK PANGKAH!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Tinggalkan Pendapat Bernas Anda Disini

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) BLOG REVIEW (33) DESIGN (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)