Home » , , » Tiz Zaqyah Join Gathering Blogger Utara

Tiz Zaqyah Join Gathering Blogger Utara

Written By Hafiz Rahman on Monday, February 07, 2011 | 7:32 PM

ini adalah laporan penuh berkenaan gathering blogger utagha yang berlangsung pada 3hb Feb 2010. Gila ketinggalan zaman .Event dah berzaman dah. Sorry la weh. Aku tak sempat nak buat entry. Nie pun aku peram dah berapa lama dah dalam WLW

firstly thanx to penganjur iaitu Cik GKSB or Gadis Kampung Separa Bandar  sebab buat gath nie. Gath ni sepatutnya bermula pukul 2petang tapi entah apa tah silap setting masa, aku sampai 1.20petang. Gila semangat!!


thanx God sebab masa tu Shah dengan Nani dah sampai . Ada la jgak geng nak bersembang. Overall semua sekali ada 9orang ja yang hadir kali nie.Dah nama pun Mini Gathering kan?kira kalau lebih dari 1 orang tu dah kira kejayaan la.

Blogger yang hadir :

AKU

first kami semua lepak main bowling dimana menyaksikan aku sebagai pemenang. Mimpi lerr… Ntah la ,sape tah menang?lupa la wehh.. Haha.Rasanya Solihin kot. Masa main tu 6orang je main,  3 lagi malu-malu tucenk.haha.

abes bowling tiba lah masa part paling orang kurang suka dan penyebab orang tak nak hadir gath ‘’. ice breaking.’’memula semua macam agak kemaluan sikit .Tapi pastu dah mula sesi tanya menanya abes keluar la segala pot pet semua. Tapi kesian kat sorang nie Shah, masa ice breaking tu shah dah susah hati cam kucing nak beranak dah pasal dia takut tiket balik Perak hais. Kesian hang Shah .haha.Nasib ada jugak. Kalau tak tidor masjid la malam tu

yang bes masa ice breaking nie boleh plak gossip cita pasal pengalaman kena kutuk dan kena caci maki dengan blogger lain. Dan terkeluar la nama seorang blogger itu dari mulut cik GKSB.ahaha. Baru gua tau provokasi tersebut..tettt

disebabkan kekesianan teramat kepada Shah yang dah nangis hentak kaki nak balik tu, so si Oshin pun dgn baik hatinya sudi nak hantar ke Terminal Bas Inspektor Shahab Perdana. Ape lagi.Aku dah kebulur tahap nak mampos dah ni. Then semua sekali lepak makan di Shahab kecuali Shah yang dah selamat dalam bas dan jugak Tiz Zaqyah. Haa baru nak masuk cita tiz zaqyah.

Cik GKSB cakap mulanya Rozita Cik Wan berbulu mata nak hadir tapi tak jadi. Sebenarnya aku pon tak tau sapa dia . Dengar je la orang sembang.haha.Then Tiz Zaqyah la yang hadir. Untung Solihin dapat awek artis. Jeless gua!!!

wehh sebenarnya masa aku naip ni aku dah nak tido da. So sampai disini ja la

btw happy dapat kenal dengan semua yang hadir. Blogger Utagha memang terbaik laaaaa

Jom layan gambaq . Credit to Cik GKSB (again)

sory malas nak buat caption..haha..malas !!

167660_109061149169253_100001961066881_77168_6770468_n167660_109061152502586_100001961066881_77169_7600200_n167920_109061515835883_100001961066881_77177_2862054_n168676_109094492499252_100001961066881_77503_4316056_n179880_109079442500757_100001961066881_77306_668382_nDSC00283DSC00284

180280_109059445836090_100001961066881_77145_7138912_n

semua pic dirembat dari facebook cik GKSB (dia lagi?)



dari kiri adik beradik Anith, Nani, Cik GKSB, Oshin, AKU and Solihin
(tak da dalam gambar- Shah dan Tiz Zaqyah)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)