Home » , » Gempar!! Nuffnang Terbakar

Gempar!! Nuffnang Terbakar

Written By Hafiz Rahman on Sunday, February 27, 2011 | 1:54 PM

 

Kuala Lumpur : Syarikat Pengiklanan Pertama Asia Pasifik yang menjadi peneraju pengiklanan di dalam blog hari ini ditimpa kerugian berjuta juta ringgit akibat satu kebakaran lewat pagi tadi. Jurucakap nuffnang memberitahu…bla bla bla……agaknya itu la ayat yang akan keluar berita kalau betul betul jadi kan?tapi insyaAllah tak mungkin la akan jadi. kami doakan nuffnang sentiasa selamat dan untung lebih dan dapat kongsi untung dengan kami.ahaha.lukenabeb. jangan marah. baca bagi abis dulu k.

Actually bukan nuffnang terbakar tapi aku ni haa. Sebelum ni aku kan pernah bagitau yang aku dapat 2 tiket free dari nuffnang untukk filem Drive Angry . Tarikhnya semalam pukul 3.30 petang di 1st Avenue Georgetown Pulau Pinang.

Tapi tiket tu burn macam tu je la sebab semalam aku tak pegi sebab kena wat research untuk projek Entrepreneurship.Damn ahh.. Semalam dari pagi sampai petang group kami ke Pusat Pengumpulan Hasil Ladang Sidam Kiri ( 5minit ja dari rumah aku..cehh wat teruk ) untuk temuramah pak cik yang jadi antara usahawan nenas terbesar dalam kawasan Sg Petani. Habis segala galanya dia detailkan untuk kami. Senang la nanti nak buat kerja. Tq pok cik Ramly.Dan tq untuk nenas free…

Tak mau cita yang tu. nak cita pasal terbakar nie . Aduhh rugi la pulak rasanya tak dapat pergi semalam. burn macam tu ja dua tiket. nak tau sebab apa rugi sila baca entry INI. InsyaAllah  nanti nanti dapat lagi. Tapi kan..kalau tak pergi kena blacklist tak???er~~

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)