Home » » Dapat 2 Tiket Free Dari Nuffnang Plus Naik Ferrari Dengan Nuffnang!!!!WOWWW!!!

Dapat 2 Tiket Free Dari Nuffnang Plus Naik Ferrari Dengan Nuffnang!!!!WOWWW!!!

Written By Hafiz Rahman on Saturday, February 19, 2011 | 9:44 PM

masa check email pagi tadi. dapat satu message from nuffnang as below
image
waaa besnya dapat tiket free. Dua plak tu . Bleh bawak pasangan sorang and yang bessnya tengok wayang di TGV 1st Avenue tuhhh.Ada sofa macam nie



sumpah tidor time tengok wayang nie..haha..tapi tak pasti la pulak nuffnang book bilik yg ada sofa macam nie or bilik biasa ja . Aku pun tak pernah sampai TGV nie. jarang masuk Penang sangat. kalau ada kerja baru aku lepak sana.

and sekarang aku tak tahu nak join or tak screening tu sebab takut ada projek kena buat. Aduiiii……ETR lagi. nak kena ke Maybank buat interview lagi..pastu nak kena ke HSBC Amanah. buat interview jugak..adussss..

tapi dalam dok konpius2 pun aku dah confirm dah tiket tu dengan nuffnang. Jahat betul la..hahahahah..insyaAllah boleh ‘kot’. Masih mencari pasangan untuk pegi. Kalau my girl dapat pegi bess gak. Dia belanja.lalalala…ahahahahaha

dan pasal tajuk ferrari tu pulak bukan aku nak tipu tapi betul la..tengok sini

image

ini yang aku snap dari facebook group 1st Avenue Mall Penang 
dan ini yang lagi menariknya…

From KL to PG, 1st avenue
More than 20 units Mixture of Porsche, Lamborghini & Ferraris (park in front of 1st avenue - Magazine Road)
Date: 26 Feb 2011 (sat)
Time: 12pm till 5pm

ada Lamborghini dengan Ferrari punya convoy tuhh..masa and tarikh pulak sama dengan tarikh screening tuh..memang terbaik lahhh. Tapi masih dilema boleh p or tak..daeymmmmmmm!!!

p/s : ada nak ikut aku tak?hehee=)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)