Home » , » Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com

Written By Hafiz Rahman on Saturday, February 19, 2011 | 4:44 PM

 
dah lama tak join contest walaupon aku selalu promot contest blogger di SINI. So hari ni aku nak join satu contest senang by KakInaKL. Dia suruh buat review. Rasa macam tak layak je nak komen lebih sebab kak ina tu kan fofuler.

Tapi disebabkan contest punya syarat kena review so kena la review ,ahaha.
kita bermula dari awal.

HEADER
seriusly akak ,kalau boleh tukar header yang jelas sikit sebab ada ke’blur’an sikit pada header tu. header dah ok cuma sedikit blur. ke kak memang nak buat macam tu?ehehe

NUFFNANG
tetiba ada iklan nuffnang bawah navigation tab tu. macam tak sesuai je kat situ. Kalau boleh ubah ke tempat yang sesuai. macam antara post ke=)

SHOUTBOX
blog akak memang tak ada cbox ek?ke saya yang tak perasan. Kalau saya,lagi suka ada s.box.at least kita tau siapa yang datang blog kita.

FOLLOWER
jauhnya ke bawah widget follower tu. Kalau boleh naikkan la sikit. kadang kadang orang malas nak scroll sampai habis.

LOADING PAGE

image

loading blog kalau banyak ni dikira agak berat jugak la. bagi yg pakai streamyx ok la. Yang pakai berukband memang maslah gak nak load sampai habis. mau 2,3 minit gak nie.hehe.tambah tambah kalau online malam malam. Lembap cam kura kura sakit kaki.Tips meringankan blog ada kat SINI

yang lain overall ok je kak.. dah tak tau nak komen apa lagi. Akak la pulak komen blog saya..haha.kalau saya menang kita kongsi hadiah. lalalala


kakinakl.com sedang mengadakan contest. Jomlah join...hadiah menarik menanti anda.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)