Home » , , , » Design T-Shirt Muslimah Kami Blogger Utagha (KBU)

Design T-Shirt Muslimah Kami Blogger Utagha (KBU)

Written By Hafiz Rahman on Friday, February 25, 2011 | 2:28 PM

kali ni , nak menghabiskan masa, aku design pulak baju t-shirt Kami Blogger Utagha untuk golongan muslimah yang nakkan baju yang labuh dan menutup aurat . Ada blogger yang request untuk baju nie but unfortunately aku tak ingat nama blogger tersebut. Kalau anda baca nie sila bagitau okeh..

aku tetap gunakan design yang sama untuk baju T-shirt biasa. Yela dah nama nak seragamkan . Cuma design baju muslimah nie tak da design dibelakang sebab memang tak sesuai la kan tetiba ada gambar kat belakang.

so untuk sesiapa yang belum vote 8 Jenis Design, boleh berbuat demikian di bahagian atas sidebar kiri blog nie. maklumat lanjut boleh terus baca entry 8 Pilihan Design T- Shirt Kami Blogger Utagha (KBU) dan vote okeh??sebarang komen dan cadangan untuk entry nie boleh terus tinggalkan komen dibawah .Sekian

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)