Home » , , , » Design Baju Kedua Kami Blogger Utagha

Design Baju Kedua Kami Blogger Utagha

Written By Hafiz Rahman on Monday, February 21, 2011 | 6:34 PM


ini adalah design buruk yang kedua yang aku try try buat kot2 la ada yang berkenan nak buat untuk baju Kelab Blogger Utagha. ..perasan..haha...ini cuma design kasar ja, aku buat lepas balik dari kelas tadi. Ada sedikit perubahan dan penambahan dari design pertama dulu. Aku buat sesimple yang boleh sebab ramai yang cakap kalau simple lagi cantik. kalau banyak sangat design jadi buruk pulak nanti ( padahal ini pun memang buruk).

kritikan ,kutukan dan sebarang cadangan amat2 digalakkan. okeh aku tau buruk tapi nak tunjukkan jugak dengan hampa semua. Taraaa...sila tutup mata sebab buruk..haha


klik pada gambar untuk besarkan


semua design adalah bukan rekaan aku 100 %. Aku search and google apa yang menarik and ubah and combine ikut kesesuaian and sedap mata aku memandang. So rasanya tak ada kes plagiat kan?kan3x?haha

and bagi sesiapa yang belum tengok design first aku ,meh nak tunjuk 



nanti rajin aku try buat yang lain pulak

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)