Home » , , » 1st Giveaway Sayangku Faish

1st Giveaway Sayangku Faish

Written By Hafiz Rahman on Saturday, February 26, 2011 | 6:46 PM

Salam blogerisme ..acece sejak bila tah ada perkataan tuh..dah lama aku tak join contest or GA.jeles betul dengan Miza Yusuf asyik menang je adiah. tahun nie dah brapa puluh kali tah dia menang. Jeles3x ..Share sikit miza..

gambar kat atas macam Sharifah Aliya Hot FM kan???

untuk GA kali ni dibuat oleh Blogger Sayangku Faish . Dah lama dah aku bookmark GA ni tapi tak sempat nak buat entry untuk join. So ada masa sikit boleh ja merapu merapan sikit sikit.

Syaratnya :

  1. Buat entry dan letak banner ..ni haa entry dah buat..haha..sila klik pada banner di atas untuk ke entry GA ini
  2. Jadi follower. Dah jadi dah..tak caya check balik. Follower num 728 kot. Ntah.haha
  3. Taf 1 orang : aku dah tag Mahfuzah Husna..member UiTM jugak. Blogger hebat nihh. And dah bagitahu dia dah..

so dah cukup syarat kira boleh menang la ni kan???plizzz.. haku nak adiah kura kura nih..sweet cukup..

teringin nak adiah menarik dan comel macam di ENTRY INI?? sila join GA mudah nie. Klik pada banner atau SINI

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)