Home » , , , » Ahmad Dhani DEWA Pengetua AF9 Dan Gambar Lucah K. Rajagopal!

Ahmad Dhani DEWA Pengetua AF9 Dan Gambar Lucah K. Rajagopal!

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, January 26, 2011 | 8:43 AM

suka suka hati ja tak suka kan?padahal aku tak pernah layan pon AF ni..menda natang apa tah AF. Tak minat aku nak layan. Kadang-kadang aku rasa mamat yang nyanyi dalma karaoke jamban tu lagi sedap dari peserta AF nie. And pagi tadi dengar di Sinar cakap Ahmad Dhani dari Kumpulan Dewa aklan jadi Pengetua.Actually ni bukan benda yang terkejut wahhhh dan yang neanrik pom pam pom pam bunyi mercun pun pasal dari awal lagi orang dah tau mamat indon tu jadi pengetua.


Ada yang suka. Boleh dapat idea dari negara seberang katanya. Tak cukup lagi ka menimbun-nimbun lagu endon dah masuk MALAYSIA?ini MALAYSIA tapi lagu INDONESIA yang jadi raja . Nak buat kelainan konon.Kalau nak buat kelainan rasanya baik off terus AF tu . Kalau korang sedar, disebabkan AF nie la semakin banyak program realiti TV yang tah pa2 wujud kat Malaysia ni. mengarut macam-macam la aku tengok. Kan bagus kalau program Imam Muda tu dipanggil pengetua dari Universiti Al Azhar instead of bayar berjuta-juta untuk habiskan duit panggil Ahmad Dhani orang endon tu?

Dah kemaruk indon sangat ke orang Malaysia ni , rakyat Malaysia dah tak da ka sampai kena panggil negara luar . Dan negara yang dipanggil tu pulak bukan tak tahu apa jadi semenjak 2,3 ,4 menjak ni. Asyik nak hentam Malaysia ja . Salah sendiri pun nak hentam Malaysia. Makan diorang Malaysia jugak yang bagi. Kalau bencana malaysia jugak yang paling awal tolong. 

Lepas ni bertambah la lagi satu isu untuk indon Gelar Malingsia sebab malaysia dah 'kebas' penyanyi dari Indon untuk jadi PENGETUA AF !!deyymmmm...



tahap kebencian indon kat Malaysia memang dah melampau-lampau sampaikan dah beratu website mengutuk malaysia dah wujuf.Tak kanitu pun tak leh fikir. Dan Rajagopal pon jdi mangsa.Tengok gambar nie


wateva it is aku memang tak setuju dengan Pengetua tu. Dan memang dari awal lagi. Dah 9tahun aku tak pernha minat nak tengok AF dan drama nangis2 dia tu. Eee..geli ngat aih.,.tarik bag bawak keluar la konon.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)