Home » , , , , » Rosmah Mansur, Sila Minta Maaf Pada Umat Islam

Rosmah Mansur, Sila Minta Maaf Pada Umat Islam

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, November 09, 2010 | 11:17 PM

Isu ni dah agak lama tapi aku tetap tak puas hati sampai sekarang......grrr

seperti yang kebanyakan atau semua blogger dan rakyat malaysia dah tahu...islamic fashion yang dianjurkan oleh 'wanita' yang dikatakan 'wanita' pertama Malaysia memang dapat kritikan dan jugak menimbulkan kemarahan umat Islam...kalau korang selidik2 dan baca2 di blog...fashion2 yang dipertontonkan memang menghina agama Islam...

kenapa perlu menggunakan nama Nabi Muhammad ?kenapa boleh terlepas pandang??tak kan sorang Islam pon tak perasan atau memang dah disuap dengan duit dan jugak nama untuk kaburkan mata...


lepas nie akan lebih banyak orang islam akan pakai baju macam nie...alasannya...islamic fashion membenarkan dan pemimpin sebuah negara ''islam contoh'' benarkan...



ini ka dunia akhir zaman?mengharamkan yang halal...matlamat tak pernah menghalalkan cara...nama fashion Islam..tapi baju2 sikit tak tunjukkan islam..setakat tutup kepala sikit dah cakap islam...apa cita pulak dengan agama2 lain yang tutup kepala?pakai scarf??tak ada beza la Islam dengan agama lain kn..??
dah diwujudkan group macam nie


BUKAK SINI MEH





yang memaksa Rosmah Mansor untuk mintak maaf..tpi kn aku rasa ..tak adanya dia nak mintak maaf..pernah ka dia mintak maaf??dulu dengan isu C4..upsss...cari sendirik okehh
walao apa pon....Najib sebagai ketua negara....Malaysia sebagai negara Islam contoh tak sepatutnya benarkan benda nie jadik...so fikir2kan...


bayak NGO yang dah mengutuk keras tindakan 'bodoh' nie...antaranya


DEWAN PEMUDA PAS

PROMAHASISWAUPM

PELAJAR MESIR

BULETINONLINE

MAHASISWAKINI

p/s : harap Dato' Najib membaca entry nie dan entry2 rakan2 blogger lain yang mengutuk tindakan tu....MEMALUKAN!!!!




...p/s : rasa2 kena ISA x entry nie??bercakap benda betul pon kalau kena dakwa jugak tak tahu la nak cakap apa...

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)