Home » , , » Kejap Lagi Pukul 2.15pm Aku Exam…Doakan Aku Kawan-Kawan

Kejap Lagi Pukul 2.15pm Aku Exam…Doakan Aku Kawan-Kawan

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, October 26, 2010 | 1:08 PM


update sepantas kilat…..kejap lagi lebih kurang tak sampai sejam aku nak g exam …International trade Finance…tak yakin boleh jawap nie…tapi xpa la..usaha dah…tunggu tawakal ja’
harap2 otak aku tak stuck dan tak blur japgi…ok allz…doakan aku ….aku pon doakan korang semua berjaya kalau yang ada exam tu…yang xda exam pon aku doakan korang semua berjaya…sayang semua blogger Malaysia

p/s : jangan lupa bagi pendapat anda disini….HazrilHafiz.com or Hafizrahman.com?..The Result~

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)