Home » , » HazrilHafiz.com or Hafizrahman.com?..The Result~

HazrilHafiz.com or Hafizrahman.com?..The Result~

Written By Hafiz Rahman on Monday, October 25, 2010 | 9:57 AM

actually aku berangan2 sikit untuk menukar domain dari menggunakan platform blogger kepada domain sendiri menjelang hujung taun nie....na bertukar mood lah katakan,...ada jugak visitor yang bertanya...Hafizrahman.com tu add or nama blog???sbnrnya tu nama blog 

so disini ada 2 pilihan yang aku dah rasa nak letakkan

1) www.hazrilhafiz.com      

   yang nie menggunakan sepenuhnya nama aku....Hazril Hafiz...dah check n add nie memang belum ada yang      gunakan


2) www.hafizrahman.com

    yang nie pulak ,aku mengabdikan nama bapak aku sekali iaitu ab rahman.....yng nbie pon belum ada orang guna lagik..




so kepada anda semua yang baik hati..sila2 vote dan bantu aku yang tgh buntu nie..hahaha....resultnya akan diberitahu di post yang akan datang...tolong la ek....plizzz kawan2 yang hensem2 dan comel2..hahaha...

p/s : tajuk nie ciplak dari  Hana Love Nest  punya entry...Hana jngn saman i ok..hihi

nie entry asal  Hana Love Nest       



se yaa...mau study dulu






Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

9 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)