Home » , » Perasaan Apabila Melihat Comment Yang Perlu Dimoderated

Perasaan Apabila Melihat Comment Yang Perlu Dimoderated

Written By Hafiz Rahman on Saturday, August 21, 2010 | 3:29 AM

nie entry ngarut...jangn baca klw xmau..haha....setelah sekian lama berblogging...malam nie aku terperasan sesuatu la..((lmbat gila rasa))...bila bukak dashboard ..n nampak perkataan nie 


  10 comment needs to be moderated...


klw korang rasa apa??ada satu perasaan seronok woo....adakah seronok sendiri....??ouwwhh tidak...actually bila ada comment yg perlu dimoderated ...kita taw yang idea2 yg diperah didalam entry kita sebenarnya ada pembaca dan ada feedback dari readers...terasa diriku begitu berharga dan dihargai..hahaha..


dah r...ngntuk...nk gtw tu je...esok aku akan pergi kursus ESQ Training Malaysia | ESQ Leadership Center Sdn. Bhd  selama 2 hari sampai hari ahad....nanti aku akan update pasal kursus nie...mesti ada yg nak taw kn apa modul2 ESQ nie...aku pon pergi sbb nak tau la..dah free..org sponsor....rugi xpergi..dapat jgk ilmu2 berguna dari tidor je kat bilik.........


nytezzzzz semua!!!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)