Home » , , » Aku Redha!!!terima apa yg ada..

Aku Redha!!!terima apa yg ada..

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, May 05, 2010 | 6:13 PM



hari nie aku gve up sgt..soalan exam tah pape sush...tapi orang lain cakap senang...aku masuk ja dewam exam tadi dah blur...jadi cam orang xtaw pape...pdahal aku dah study macam2 dah...xtaw r cobaan apa la untuk aku...n sbb xtahan pressure dalam tue jgk...aku kuar awal...tggal 1 soalan xbuat...biar la...aku dah xleh nk tgk dah paper tue tadi...klw lepas,lepas la'...klw x aku kna amek skali lagi sem depan...aku redha je...redha dgn apa yg aku dapat nnt...
.
.
sorry...hari nie aku xde mud dah nk blogging...sorry smua ...aku xdapat nk blogwalking blog korng....nnt aku dah ok ckit aku visit k...!!=(
.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)