Home » , , » aku x pandai !!orang lain pndai!!lalhamdulillah...rezeki Tuhan

aku x pandai !!orang lain pndai!!lalhamdulillah...rezeki Tuhan

Written By Hafiz Rahman on Wednesday, May 05, 2010 | 5:14 AM

Time: 5.00
Tempat :Kolej Malinja UiTM Kedah
  
ttba terasa nk post entry sblm aku tido...huhu...baru abes study((abes la sgt))...xtaw la esok mcmna...xtaw esok akn dtg dengn kgembiraan ataw kesediahan....aku xtaw aku akan kuar exam hall dgn muka yg mcmna...sbb aku mmg sgt2 takut nk amek exam nke even ada lagi subjek lain yg susah...
.
.tapi takut mcmnapon,,ttp kna amik jgk ...esok aku ada paper LAW...sgt2 byg benda nk kna hafal..aku harap apa yg di spot tue masuk la esok sbb aku juz focus on that ...aku xpndi mcm orang lain...so terpksa la kerja keras untuk buat sikit peningkatan...orang lain yg pandi..study ckit ja dah fham macam2....
.
.watever it is...wish me luck esok...aku harap aku boleh la jawap...exam plk 2 sampi 5 ptg...agak xsesuai la waktu cam tue sbb akan tmbh penyakit ngntuk nie....tmbh2 plk nie aku tdo lmbt...mmg terbaik la petg esok...maw tersengguk2 jgk la msa jawap tue..
.
.errmmmm menyorot apa yg terjadi arinie...sgt2 menarik..tapi esok la cita...cerita tentang seorang gadis!!gadis yg aku sgt2 admirer...wuuuu...hehe..phewwiiitt!!  sbb pa aku suka dia???sdgkan aku sudah pown berpunya...adakah aku curang>??tggu entry seterusnya..=)




**ermm tadi aku check shoutbox   MISSRARA ada tegur something...cam nie ayat beliau




...ok ngaku lately aku mmg byk typing error...u know why???aku taip sekali harung je...xde check2 grammar or spelling error dah....so klw ada salah tu...sorry2 a....ingtkan aku=)
   

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)