Home » Gambar Tatu Awi Rafael Di Tangan Dan Bahu

Gambar Tatu Awi Rafael Di Tangan Dan Bahu

Written By Hafiz Rahman on Thursday, June 21, 2012 | 8:06 AM

Sebelum ini kecoh dengan berita seorang penyanyi lelaki popular bertatu di bahagia tangan . Dan beberapa hari yang lalu, Awi Rafael tampil menjelaskan tentang tatu yang wujud di bahagian tangan beliau adalah kerana kekhilafan dan kejahilannya dimasa lalu dan dia kini dalam proses untuk mula berubah ke arah lebih baik. Alhamdulillah jika ianya benar. 

Dan kini heboh pula gambar yang menunjukkan Awi Rafael bukan sahaja bertatu di bahagian tangan, tetapi turut mempunyai tatu  lukisan dibahagian bahu beliau. lihat gambar  dibawah :Dalam pada itu, seorang penceramah, Ustaz Zahazan Mohamed berkata :


“Bukan mudah untuk seseorang yang dikenali ramai seperti Awi mahu mendedahkan perbuatan bertatu itu secara umum dan Alhamdulillah, sekurang-kurangnya dia cepat sedar dan bertaubat. Malah sanggup berkongsi kepada peminat-peminatnya agar tidak mengikuti kelakuan buruknya itu. Semoga Allah gugurkan segala keburukan silam dan mengangkat kebaikannya.” 

# kalau ikut pada apa yang aku tahu, nak buang tatu memang mengambil masa sedikit dan memerlukan kewangan yang cukup.Tatu dibadan boleh dihapuskan dengan menggunakan kaedah laser tetapi ia agak menyakitkan. Harap harap Awi Rafael cepat cepat membuang tatu dibadannya. Amalan tak diterima selagi tak buang benda tu. 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

7 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)