Home » , , » Ya Allah! Video Bayi Didera Dengan Kejam

Ya Allah! Video Bayi Didera Dengan Kejam

Written By Hafiz Rahman on Thursday, May 10, 2012 | 2:30 PM

bayi didera ibu kandung, video bayi didera ibu, video bayi kena dera, video bayi ditampar dan dipukul

Minggu ni heboh dengan pendedahan satu video seorang bayi yang didera dengan kejam oleh seorang wanita yang dikatakan ibunya. Untuk makluman, video tersebut adalah video yang telah dirakam pada tahun lalu dan bukannya kes baru. Cuma ia baru didedahkan baru baru ini. Ramai yang menyatakan simpati dengan kekejaman yang dilakukan ke atas seorang bayi yang masih tak mengerti apa apa. Selepas didedahkan dilaman facebook dan twitter, Pihak polis menerima hampir 300 laporan mengecam tindakan tersebut.

image

Pelbagai kecaman dikeluarkan oleh sesiapa yang menonton. Tak kurang juga yang menyalahkan si perakam yang tidak membuat apa apa semasa bayi tersebut didera. Dan hari ini, timbul satu lagi berita yang mengatakan si pelaku tersebut mengalami gangguan perasaan dan bayi tersebut adalah hasil dari kes mangsa yang dirogol. Admin tak dapat nak memastikan kesahihan ini tetapi anda mungkin juga sudah tahu berita ini dari laman facebook.

 

Si perakam pula dikatakan ibu kepada wanita tersebut yang merakam untuk dijadikan bukti kes tersebut. Sebelum ini, dikatakan ibunya telah banyak kali melarang dan menghalang wanita tersebut dari terus memukul anaknya namun dia sendiri dipukul oleh wanita tersebut. Anda boleh saksikan sendiri video ini. (PERHATIAN : ANDA MUNGKIN MENGALAMI SEDIKIT GANGGUAN SELEPAS MENONTON VIDEO INI )


perempuan pukul bayi .wmv by f100002488623807

##Berhubung dengan penyebaran video penderaan bayi melalui media sosial, PDRM telah menerima hampir 300 aduan dan komen daripada orang ramai yang rata-rata bersimpati dan prihatin dengan nasib bayi tersebut.

Untuk makluman, kes tersebut telah dilaporkan di IPD Petaling Jaya pada 29 Mei 2011 dan tangkapan telah dibuat pada hari yang sama. Pelaku merupakan ibu kandung kepada bayi perempuan yang didera.

Wanita tersebut kini sedang menjalani hukuman penjara selama 18 bulan bermula pada tarikh tangkapan di bawah Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001. (PDRM)

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)