Home » , » Tempah Gas Memasak Petronas Dengan Satu Nombor Sahaja

Tempah Gas Memasak Petronas Dengan Satu Nombor Sahaja

Written By Hafiz Rahman on Friday, April 06, 2012 | 4:08 PM

Gas memasak dirumah tiba tiba habis? Jangan risau kerana kini Petronas ada penyelesaian yang pantas, selamat dan berbaloi. Petronas telah memperkenalkan talian bebas tol baru untuk menempah gas memasak yang akan dihantar terus ke rumah anda oleh staff Petronas yang terlatih.

Anda hanya perlu dail 1-300-888-GAS(427)

image

KENAPA PERLU PILIH GAS MEMASAK PETRONAS?

untuk setiap pembelian Gas Petronas, anda akan diberi ganjaran mata Mesra Kad . Jumlah  Mesra point boleh ditebus di stesen stesen Petronas seluruh Malaysia. Anda boleh memilih untuk menebus isian minyak atau barangan di dalam Kedai Mesra Petrona.

semasa penghantaran Gas ke rumah anda, staff terlatih akan memeriksa keadaan gas memasak dirumah sama ada berada dalam keadaan baik atau tidak. Kini anda tidak lagi perlu risau dengan keselamatan gas memasak dirumah.

seiring dengan nama Petronas yang gah dipersada dunia, semua pekerja di Petronas telah dilatih untuk melaksanakan pemeriksaan keselamatan dan memastikan anda mendapat produk terbaik dan dalam keadaan paling selamat.

KAWASAN YANG MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN PENGHANTARAN GAS PETRONAS.

Penghantaran Gas Petronas kini berada di hampir semua bandar bandar utaam seluruh negara dan akan bertambah dari masa ke semasa. Antara kawasan yang menyediakan khidmat penghantaran gas adalah :

image

FRIDGE MAGNET GAS DELIVERY PERCUMA UNTUK ANDA SEMENTARA STOK MASIH ADA

image

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)