Home » , , , , » Video Lucah Melia Amelia , Rotikaya Beri Penjelasan

Video Lucah Melia Amelia , Rotikaya Beri Penjelasan

Written By Hafiz Rahman on Monday, March 12, 2012 | 3:00 PM

melia amelia, video lucah melia, melia amelia rotikaya, video bogel melia amelia, melia amelia harian metro, pelakn karipap karipap cinta,

Harini kecoh berita tentang penyebaran video lucah berdurasi 10 saat yang dikatakan mirip pelakon Karipap Karipap Cinta iaitu Melia Aimelia. Bertambah hangat apabila akhbar Harian Metro melaporkannya di muka depan dengan tajuk “ Video , Gambar Bogel Sahih Melia” . Tajuk berkenaan boleh dikatakan agak keterlaluan kerana boleh menimbulkan fitnah dan pandangan buruk masyarakat yang terbaca tajuk tersebut tanpa mengetahui pangkal cerita sebenar.

Dan pemilik blog hiburan Rotikaya.com dalam satu temubual dengan Metro mengesahkan ketulenan video tersebut. Berikut adalah keratan artikel oleh Metro.

KUALA LUMPUR: “Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,” kata Nor Hamzie Hambali, 27, juga pemilik blog hiburan popular, RotiKaya.com menjawab dakwaan pelakon, Melia Aimelia mengenai penyebaran gambar bogelnya baru-baru ini.

Pelakon yang sebelum ini pernah membintangi filem Karipap-Karipap Cinta itu semalam menafikan di sebuah akhbar kononnya gambar bogel yang disiarkan blog hiburan itu tidak benar dan satu fitnah yang bertujuan mengaibkan.

Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.
Hamzie yang ditemui semalam menyifatkan tindakan Melia sebagai mengikut rasa marah semata-mata tanpa memikirkan kesannya kemudian hari.

“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya.

Video Penjelasan berkaitan isu ini oleh Rotikaya.com

Aku tak berani nak komen banyak banyak sebab kita tak tahu cerita sebenar dalam hal ni. Harapnya itu bukan Melia, jika benar itu dia, maka malu besar lah. Dan jika tidak benar, si penghebah terpaksa la tanggung dosa fitnah yang sangat besar. Kedua dua pihak menafikan . Jadi kita tak  boleh nak menuduh siapa salah dan siapa betul .

 

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

4 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)