Home » , , » Projek 100 Bloggers Bro Framestone

Projek 100 Bloggers Bro Framestone

Written By Hafiz Rahman on Saturday, March 10, 2012 | 10:49 AM

TERINGIN UNTUK JADI BLOGGER SECARA FULLTIME??

              DAH BERTAHUN TAHUN BLOGGING TAPI INCOME SIKIT??

                           SYARIKAT PENGIKLANAN TAK BERMINAT DENGAN BLOG ANDA??

Mungkin ada kesilapan dari segi teknik berblogging itu sendiri bila kita dah cuba buat entry sehabis baik utuk menarik trafik ke blog, tapi entry yang dibuat tak mendapat sambutan. BERITA BAIK untuk para blogger yang ingin pergi jauh dalam bidang blogging. Peluang kini sudah tersedia untuk anda. 

image

Siapa kata blogging cuma sekadar memenuhkan masa terluang? Blogging sekarang juga antara satu karier yang semakin diminati dan menjadi pilihan . Siapa tak mahu bekerja dari rumah, tanpa perlu memakai pakaian bekerja setiap hari, bekerja bila bila masa yang disukai sambil meluangkan masa dengan keluarga?  Betul tak? . Jadi ini peluang anda untuk belajar dar blogger hebat Bro framestone , seorang blogger FULLTIME yang dah banyak pengalaman dan kejayaan dalam bidang blogging.

Broframestone telah melancarkan projek terbaru beliau iaitu Projek 100 Bloggers yang akan menghimpunkan 100 blog terpilih yang mampu diketengahkan kepada syarikat pengiklanan yang bekerjasama dengan beliau.

Antara kriteria penting untuk menjadi salah seorang dari 100 blogger tersebut ialah :

  1. Trafik sehari 500 UV (sekurang kurangnya)
  2. 5-10 Komen untuk setiap post (sekurang kurangnya)
  3. Bukan blog copy paste , politik atau berunsur sensitif dan keterlaluan.
  4. Tidak terikat dengan mana mana syarikat pengiklanan.
  5. Update 4 kali seminggu (sekurang kurangnya)
  6. Menetap di Malaysia dan warga negara.
  7. Sanggup memberi komitmen dengan projek ini .
  8. Keutamaan kepada blog berniche : kekeluargaan, personal (remaja perempuan dan lelaki ) , teknologi, keusahawanan, dan makanan.

Jika berminat dan memenuhi syarat syarat yang ditetapkan , boleh terus mengisi borang yang disediakan di blog Bro Framestone.

 

FILL THIS FORM 

 

** Tunggu apa lagi????

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)