Home » , , » Full Video Lawak Ke Der Jozan

Full Video Lawak Ke Der Jozan

Written By Hafiz Rahman on Saturday, March 10, 2012 | 4:28 PM

lawak ke der jozan, jozan lawak ke der, jozan istana budaya, video jozan lawak , video lawak ke der, lawak ke der full video





Lawak betul persembahan Lawak Ke Der Jozan di Istana Budaya ni. Sebelum ni kalau Jozan buat lawak memang kurang la Johan dengan Zizan nak gelak. Tapi lawak ni memang diorang pun tak tahan nak gelak. Tapi masa gelak tu la yang jadi lagi lawak. Tak caya tengok la. PERHATIAN jangan tengok lepas makan nasik kenyang kenyang nanti nasik keluar balik sebab gelak banyak sangat. hihi. Ada 3 part .Tengok sampai habis.







SINOPSIS : menceritakan kehidupan Mael Lambung dan Acai sejak dari zaman sekolah dan macammana dua orang ni boleh jadi gangster disebabkan oleh seorang perempuan bernama Su Ling.







**kalau masa anda tengok , video dah diremove , jangan marah ek sebab Astro sekarang ni strict sikit bab copyright ni.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Tinggalkan Pendapat Bernas Anda Disini

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) BLOG REVIEW (33) DESIGN (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)