Home » , , » Serius Ni : Blog Serius Kena Hack

Serius Ni : Blog Serius Kena Hack

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, January 24, 2012 | 10:16 AM

Ini serius ni, Blog Serius Obefiend  kena hack? Betul ke tidak ?.Mungkin ianya satu trolling semata mata atau mungkin memang hackers ni nak try security blog dia ok ke tak.  Tapi kalau dari gaya hackers tersebut meninggalkan kesan, memang betul la Blog Obefiend kena hack . Dalam pesanan yang dipublish pada jam 9.22 pagi tadi, hackers tersebut iaitu -=C0D3BR34K=- meninggalkan pesanan kepada admin . Tapi ada jugak pengomen dalam blog tu yang cakap ini semua konspirasi Obefiend. haha. Dah kena hack pastu kena lagi. Tapi memang betul la dia kena hack:

image

Pesanan hackers tersebut :

image

aku rasa dia bernasib baik sebab hackers ni bukan dari kalangan hackers yang celaka nak merosakkan web seseorang. Cuma nak cuba try test je security blog ni. Obe ni pun bilanya tah dia nak tukar pakai hosting and domain sendiri. Maybe lebih secure dari menggunakan perkhidmatan free. Tapi ni la hackers paling bersopan santun dan beradab aku pernah jumpa . Mungkin dulu dia sekolah pondok kot. Ada kaitan ek?

Dan antara komen yang buat aku nak tergelak.

image

haha ini mesti haters Obe ni.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)