Home » , , , » Gambar Hantu Kanak Kanak Dirakam Dikubur

Gambar Hantu Kanak Kanak Dirakam Dikubur

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, January 24, 2012 | 12:00 PM

image

SYDNEY – Seorang wanita, Renee English merakamkan gambar yang menunjukkan dua imej kanak-kanak sedang berjalan di sebuah tanah perkuburan St. Mark di selatan Sydney, Australia, lapor akhbarDaily Telegraph semalam.

Semasa dia merakamkan gambar itu, tiada kanak-kanak yang melintasi tanah perkuburan tersebut.

gambar kedua dua budak tersebut . Why yang kanan tu nampak scary haa?

Imej itu kini menjadi perdebatan hangat sama ada mereka ialah kanak-kanak yang meninggal dunia 60 tahun lalu.

Menurut legenda tempatan, dua kanak-kanak itu ialah David Shaw dan Blanche Moon.

Mereka meninggal dunia pada 1886 selepas tergelincir dan ditimpa timbunan kayu.

Menurut English, dia yakin semasa sedang merakamkan gambar di tanah perkuburan itu, tidak ada orang yang berada di kawasan tersebut.

“Apabila memuat naik gambar kami (dia dan keluarganya), melihat kanak-kanak itu. Semua bulu roma saya kemudian berdiri dan saya berasa seram sejuk.

“Saya tidak dapat tidur dan saya tidak akan melihat filem seram lagi,” katanya.

Gambar itu kini menjadi perbincangan hangat di beberapa laman blog mengenai hantu di Internet.

- Agensi

Laporan asal Dailytelegraph

**memang betul betul real gambar ni. Tapi kita tak tau sebenarnya apa motif wanita ni sebarkan gambar tersebut, Mungkin beliau nak populariti segera. Kan dah berjaya. Satu dunia dah sebarkan .Free free je popular satu dunia. Aku nak try buat jugak la nanti. Tangkap gambar, suruh adik aku jalan kat hujung sana tu. Pastu claim masa tangkap gambar tu betul betul tak ada orang lalu. Just as easy as that nak tipu masyarakat kan?

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

Tinggalkan Pendapat Bernas Anda Disini

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (174) ARTIS (114) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (68) INFO (64) Video (64) BERITA SUKAN (61) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) BLOG REVIEW (33) DESIGN (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (25) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)