Home » , » NGERI! Gambar Ukiran Dibadan , Satu Pengorbanan Yang Bodoh!

NGERI! Gambar Ukiran Dibadan , Satu Pengorbanan Yang Bodoh!

Written By Hafiz Rahman on Tuesday, January 03, 2012 | 11:00 AM

Semua orang tahu apa itu pengorbanan. Selalunya pengorbanan dibuat untuk sesuatu yang worthy. Tapi ada jugak orang yang sacrifice untuk something yang superstupido. Pernah tengok orang buat ukiran dibadan? Ukiran macam dikayu tu, bezanya ukiran ni dibuat dengan mencederakan bahagian badan dan selepas tu, parut yang timbul akan tinggalkan kesan . Something like tatoos tapi rasanya ini lagi menggerunkan kot.

PERHATIAN!! mungkin ada diantara anda yang tak tahan tengok sesetengah dari gambar ni sebab mengerikan. So pandai pandai la ek jaga diri. jangan marah admin pulak cakap tak bagitau awal awal .

weird scarification01 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification02 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification03 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification04 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification06 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification07 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification08 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification09 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification12 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification13 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification15 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification17 Weird Scarifications [PHOTOS]

weird scarification18 Weird Scarifications [PHOTOS]

source

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

1 comment

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)