Home » , , » MUST SEE!! Kamera Nikon J1 “PINK GILERR” Special Edition Untuk Peminat Pink

MUST SEE!! Kamera Nikon J1 “PINK GILERR” Special Edition Untuk Peminat Pink

Written By Hafiz Rahman on Sunday, January 15, 2012 | 7:17 PM

  • gambar kamera pink
  • Nikon j1 pink
  • Nikon Pink special edition
  • harga nikon j1 pink
  • spesifikasi Nikon J1 pink


Pastinya sesuatu yang aku nak tunjukkan ni satu berita menarik untuk semua peminat PINK colour , ofcourse la majoritynya perempuan. Ada gak ek lelaki obses pink? Dan pastinya selepas memandang benda ni, matanya akan berpusing pusing, hati meronta ronta nak beli. Aku pernah sekali jumpa seorang girlz ni yang superobses dengan pink . Everything kena pink. Kalau tak ada pink, rasa macam tak ada tangan sebelah. Haa lebih kurang macam tu la betapa pentingnya pink dalam hidup dia.

macammana? PINK tak ? Ini adalah Nikon J1 Special Edition yang dikeluarkan dalam variasi pink.  Warna pink kamera ni sangatlah obvious. Bukan sikit sikit je pink . Memang fully pink. Kotak pun pink. Perhh giler laa. Mesti dah ada yang mula tak tentu arah ni kan?hehe

sekali tengok aku rasa macam lawa la pulak. Dua kali tengok ok la. Tiga kali tengok , still tak rasa excited pun sebab memang tak minat pink. But kamera ni memang la aku minat. Siapa tak mau weh benda baru.

Didatangkan bersama Lens untuk fokus lebih tinggi. Kamera compact dengan ciri ciri DSLR. Pink pulak. Wanita mana la yang buang tebiat tak mahu benda macam ni kan?

makk aiii. Even flash dia pun pink. Nasib la lampu flash tu pun tak pink jugak. But seriusly flash tu sangat comel. Nampak macam serombong kamera kapal selam tu. Ape tah nama dia tak ingat. Stereoskop ek?

Mungkin anda yang betul betul minat pink dan suka bergambar, boleh dapatkan produk ni? Kamera dengan kualiti DSLR tapi dengan saiz yang kecil. Tapi aku lebih prefer DSLR besar sebab sedap pegang. Lain orang lain citarasanya kan? Tapi yang penting, ianya cukup untuk membuat peminat peminat pink terbeliak biji mata .

Selain pink, Nikon J1 juga dikeluarkan dalam beberapa variasi warna lain. Boleh ushar gambar dibawah :

 

 

Berminat? Sila baca FULL SPECIFICATION Nikon J1 ini di amateurphotographer.co

Harga? Price: RM 2,600.00 berdasarkan harga yang dipaparkan di mobilemegamall

* boleh jugak terjahi pentaxforums untuk membaca review lain.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

10 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)