Home » , , » Gambar Pelajar Unisel Gantung Diri: Dijumpai Selepas 4 Hari

Gambar Pelajar Unisel Gantung Diri: Dijumpai Selepas 4 Hari

Written By Hafiz Rahman on Monday, December 19, 2011 | 2:53 PM

Heboh apabila ada satu gambar bunuh diri yang diupload ke dalam twitter dan dikatakan gambar tersebut adalah seorang pelajar berbangsa India yang membunuh diri dengan menggantung diri di kipas bilik beliau. Belum dapat dipastikan kesahihan gambar ni sama ada memang baru or gambar lama . Dan dikatakan mangsa telah meninggal 4hari yang lalu dan baru disedari oleh rakan sebilik. Tak banyak mklumat tentang kejadian ni. Nanti kalau ada info terbaru , aku akan update lagi .


******************************************************
Harap Maaf!!gambar telah dipadam atas permintaan rakan mendiang. Harap maklum
******************************************************
Menurut blog Falihinjasmy  dan Oh!Tidak , identiti mangsa seperti berikut :

  • Nama adalah Ramnath dan berumur 19 tahun
  • Pelajar Unisel Kampus Bestari Jaya (Batang Berjuntai)
  • Motif membunuh diri dikatakan adalah putus cinta dan result exam yang teruk
update:

berita dari KOSMO


Unisel Kampus Bestari Jaya, Selangor tempat seorang pelajar ditemui mati dalam asramanya kelmarin.


KUALA SELANGOR - Sangkaan seorang pelajar bahawa bau busuk berpunca dari tandas rosak meleset apabila bau itu rupa-rupanya bau mayat seorang pelajar lelaki yang ditemui tergantung dari dalam sebuah asrama di Universiti Selangor (Unisel) di sini.
Mayat, V. Rammath Naidu, 19, yang hanya memakai tuala mandi ditemui tergantung menggunakan selimut di kipas siling asrama lelaki universiti itu pada pukul 11.20 malam kelmarin.
Mangsa dikatakan baru melaporkan diri di Unisel Kampus Bestari Jaya di sini pada Rabu lalu.
Dia sepatutnya mengikuti pengajian di Fakulti Pendidikan namun belum sempat Rammath mengikuti kuliah, pelajar yang tinggal bersendirian di bilik itu ditemui meninggal dunia.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

5 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)