Home » , » 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Written By Hafiz Rahman on Friday, October 28, 2011 | 10:43 PM

Waachaaaa!!!!tokojut eden bila kena tag dengan blogger hebat Eykameow…meoww meowww yang comel tuh untuk satu contest yang superduper hebat hadiahnya. Baca ja terus rasa eksaited lompat lompat nak join. Bukan 1,2,3,4,5, tapi 25 hadiah disediakan untuk anda yang join.

anigif penmerah 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

klik pada banner untuk join

25 barangan untuk Random Giveaway contest dianjurkan oleh blogger Pen Merah dengan 25 hadiah disediakan kepada pemenang. Hadiah jangan cakap la semuanya akna buat anda terliur sampai meleleh leleh air liur tuh. Antara hadiah yang disediakan :

IMG 1208 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

IMG 1211 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

DSC 0697 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

aku nak mp3 player niee!!!!!!

Syaratnya sangat simple dan mudah


1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.

3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.

4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.

5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

da jangan cakap banyak dah. Lepas ja baca entry contest ni. Tak kira la korang kena tag ke tak. Sila la join sebab memang sangat sangat menarik GA ni. Jarang ada GA yang hadiah gempak macamni. So bila dah ada, kalau tak join. Memang kesilapan terbesar dalam hidup la.haha over tak? klik  25 Things Random Giveaway by Penmerah.com untuk join jugak contest hebat ni .

 

aku nak tag 3 blogger bertuah ni :

 

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

2 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)