Home » , , » Video Klip Max 24:7 Cinta 247 Yang Super Gelak Menggelupur

Video Klip Max 24:7 Cinta 247 Yang Super Gelak Menggelupur

Written By Hafiz Rahman on Saturday, August 20, 2011 | 5:49 AM

Siapa belum tengok lagi kumpulan k-pop malaysia paling ngetop?wekkk muntah. Before this aku dah pernah buat dah entry pasal grup ni. Mengenali Ahli Kumpulan 24 : 7 : 1st Kpop Malaysia..1st?????erkk . Sebelum tengok pic ni jangan makan sbb takut muntah nanti .

image

dan sekarang keluar pulak dengan music video yang superhebak. (muntah lagi). Seriusly aku rasa this is the best video ever.

dan yang kesiannya

image

kah3x artis malaysia paling hebat aku rasa. 94 orang tu sapa la aku pun tak tau. Agaknya dia silap tertekan like  la kot. Pastu tak leh nak undo dah. menyesal !!

ce layan dulu video ni nanti kita komen sama 2 k..Better tengok atas katil sebab nanti confirm korang akan gelak guling guling sambil menggelupur atas tilam tu.ahahaha

Lirik tak leh blah :

apa yang ku tahu...apa yang kau tahu...masa kecik dulu...sama2 tak tahu

Dah tak tahu nak cita watpa lagi. Celah mana masuk masa kecik kecik tu. hahahahah sakit perut weh..lirik lagu enjit enjit semut nyanyian Kak Limah lagi hebat dari ni.ahaha. Ini version copy paste dari Rebecca Black jugak ni .

"Adakah MAX24.7 sudah bersedia?"

"Iyerr !!"

skrip yang memang buat aku gelak menggelupur. kah3x. Dengan muka sorang sorang nampak cam bajet Korea je.(bajet je tapi sikit tak sama ok..tolong la )wakaka

hahahahahhaha dah la weh. Aku dah tak larat nak gelak dah. Ini first time aku tulis entry aku gelak sorang sorang.hahahahha. Entah apa la yang bebudak ni nak buat sebenarnya aku pun tak paham. Nak buat lawak ke hapekejadahnyah?kah3x. Aku rasa video ni dibuat more to like nak bagi panduan senaman pagi pagi untuk pelajaran PJK disekolah. Itupun tak berapa sesuai sebab takut budak budak sekolah nanti terikut dengan budaya pelik pelik ni.Baik menari poco poco .Lagi siokkkkk.

##rasa macam nak buat ringtone alarm bangun sahur la pulak. Senang ja aku boleh bangun dan terus rasa segar sebab boleh gelak kaw2 before bersahur. Dan tetiba aku rasa lagu RAYA daripada Jalil Hamid lebih seronok didengar rather than menyakitkan lubang telinga melayan 12 jejaka “kacak” ni.hahahahahhahahahahahahahahahhaktuih….bye!

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

3 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)