Home » , , » KBU WE CARE : Kembara Ramadhan Kami Blogger Utagha Bersama Warga Tua Dan Anak Yatim Part 2 : Edisi Dialog

KBU WE CARE : Kembara Ramadhan Kami Blogger Utagha Bersama Warga Tua Dan Anak Yatim Part 2 : Edisi Dialog

Written By Hafiz Rahman on Saturday, August 27, 2011 | 12:54 PM

Kalau ada yang dah baca entry sebelum ini yang part 1 punya mesti dah tahu bout event yang Kami Blogger Utagha buat pada 20 Ogos lepas. Entry bahagian kedua ni actually aku nak publish 2hari lepas lagi tapi agak busy dan broadband pun dah habis limit dah . So nak upload kemain lombap jah. Rasa nak hempuk hempuk je laptop ni kat dinding bila nak bukak wall facebook pun macam nak tengok video kat youtube.

Harini ,pepagi ni tetiba ja laju sikit. sikit je tupun nak mampos lambat. So aku nak sambung entry KBU WE CARE : Kembara Ramadhan Kami Blogger Utagha Bersama Warga Tua Dan Anak Yatim Part 1 . Entry bahagian kedua ni more to gambar gambar jugak . Ofkos la bila update pasal event semua gambar nak sumbat. Tapi aku lain okeh. Aku bukan jenis nak sumbat gambar sendiri bebanyak. kalau boleh dalam entry aku , satu gambar sendiri pun aku tamau masuk. Alaa kite manewww hensemmm (emo)

Dah tak ada keja so aku masukkan je la caption and skrip dalam gambar gambar yang aku rasa boleh masuk. hehe

DSCF0217 [1024x768]

Kak Shida yang semangat nak letak ribbon atas kereta masa nak konvoi ke Kg Padang Melangit

DSCF0203 [1024x768]

297715_1803744227804_1665822561_1429559_2266043_n

Cik GKSB admin besar yang asyik gelak .

299285_1803742707766_1665822561_1429554_3172334_n

 

320040_1803745987848_1665822561_1429565_4505422_n

 

306335_1803751867995_1665822561_1429578_1214754_n

kemain Naqiah .Dahsyat sampai macam tu sekali nak berbuka puasa. haha

DSCF0252 [1024x768]

 

DSCF0278 [1024x768]

 

DSCF0263 [1024x768]

…………………………………………………………………………………………………………………….

dan semasa di Dataran apatahnamataktau

20082011389

20082011387

 

DSCF0314 [1024x768]

Dan yang terakhir dan   terspesel

nazri

selamat hari raya buat pasangan secocok yang aku dah buatkan kad raya semalam. hehe.Tapi ada cerita lawak dsebalik pembikinan poster ni. Diam diam sudah tamo cita. ahaha.

sempat mmerinsekerin statement panas dari Syakira Yaakub regarding the issue or gosip ni.ahaha

image

alahhh nak berkias kias pulak dah. Banyak pulak word andai andai ni. haha. Jangan nak kemalumaluan sangat la kan?

jahat gila aku ni. tapi ok what?Gembira tengok kebahagiaan orang lain kan?(larikk)

ini ja yang aku sempat buat caption. Kepada yang tak ada tu sorry morry la ek sebab mungkin gambar anda tak berapa nak boleh buat skrip. Aku cari ikut kesesuaian dan kalau buat jugak nanti takut ada yang terasa pulak. Kita mana tau hati masing masing kan?hehe

So kepada semua ahli member dan rakyat Blogger Utagha dan semua blogger, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya , maaf zahir batin kalau ada apa apa salah atau kesilapan yang mungkin tak disengajakan dan mungkin tak terperasan terbuat dekat anda anda dan anda.

Kongsi Cerita Ini Bersama Rakan

8 comments

Post a Comment

Kindly Leave Your Comment Here..=)

Labels

TERKINI (175) ARTIS (116) TIPS BERGUNA UNTUK ANDA (85) DEDAH (74) FACT (71) DIARY (69) politik (69) INFO (66) Video (65) BERITA SUKAN (63) GOSIP TERKINI (44) HIBURAN (44) RENUNGAN (38) DESIGN (35) BLOG REVIEW (33) PRODUCT REVIEW (32) PENDIDIKAN (29) PANDUAN (28) tutorial (27) MAKLUMAN (26) TIPS BLOGGING (21) EVENT (20) Gadget (17) AGAMA (15) PERMOHONAN (15) HEADER DESIGN (12) CINTA (11) STATISTIK BLOG (6) SITEMAP (1)